Vragen?

Neem dan contact met ons op: 0493-496840, of laat ons u terugbellen door uw naam en telefoonnummer hier achter te laten:

Onderhoud

Onderhoud aan een airconditioninginstallatie is van groot belang voor de levensduur en de zuinige werking. Onderzoek heeft aangetoond dat systemen tot wel 34% zuiniger functioneren na een goed uitgevoerde airco-onderhoudsbeurt. Bovendien is onderhoud aan de airconinstallatie vaak een verplichting op aanspraak te kunnen maken op de fabrieksgarantie, net als bij een auto.

Valt uw systeem niet meer binnen de garantie maar wordt het wel jaarlijks door ons een airco-onderhoudsbeurt uitgevoerd, dan is bij eventuele storingen of reparatie van uw airconditioningssysteem het eerste uur arbeid gratis. Een goed airco-onderhoud zorgt dus voor een betrouwbare werking. Wij reinigen tijdens een onderhoudsbeurt niet alleen de verdamper(s) en condensor(s), ook de condenswaterafvoer wordt, zowel binnen als buiten, gereinigd, zodat storingen door lekkages worden voorkomen. Daarbij controleren en corrigeren we natuurlijk de werkdrukken, temperaturen, koudemiddelvulling, en testen we op lekkages.
Airco-onderhoud kan in principe in elk seizoen plaatsvinden.

Maak hier vrijblijvend een afspraak